Weet jij waar de schoenen van Red-Rag en Develab vandaan komen? Het juiste antwoord: van Klerx Schoenen in Waalwijk! Schoenen van onze merken zijn trendy en gewild en aan jou de taak om hun aantrekkingskracht nóg groter te maken. Weet jij goed de weg op social media, houd je van creatieve ruimte en ben je graag betrokken bij toffe campagnes? Lees dan maar eens verder, want wij zoeken een Content & Social Media Marketeer.

 

Over jouw nieuwe baan

Als Content & Social Media Marketeer word je lid van het marketingteam. Het is jouw doel om de merken van Klerx Schoenen op de kaart te zetten. Dat doe je met heel uiteenlopende content en campagnes. Jij bent van het begin tot het einde betrokken bij die campagnes: van concept tot uitvoering. Jij organiseert fotoshoots, vindt de best passende influencers en organiseert met speels gemak beurzen en events. En heb je zelf originele ideeën? Hou je vooral niet in!

 

Jouw bagage

Wat moet je doen of hebben om kans te maken op een spoedige uitverkiezing tot ‘Medewerker van de Maand’ binnen het Klerx-team? Ons verlanglijstje, bulletsgewijs:

 

 

Wat we te bieden hebben

Tegenover dit uitgebreide verlanglijstje staat natuurlijk ook wat moois. Ten eerste kun je rekenen op een warm welkom binnen een gezond Brabants familiebedrijf. Je collega’s zijn ambitieus, leuk en sociaal en misstaan op geen enkel verjaardagsfeestje. Wij regelen voor jou een fijne werkplek in een modern, licht en inspiratie-opwekkend pand. En je salaris en overige arbeidsvoorwaarden? Die zijn afhankelijk van je kennis en ervaring, maar je kunt rekenen op een beloning die even passend is als onze schoenen.

 

Let’s talk?

Kan er wat moois tussen ons groeien? Verras Colin Austermann (colin@klerxschoenen.nl) dan maar met je motivatie en cv. Voor vragen over de functie mag je Colin altijd mailen of tijdens kantooruren bellen. Toets in: 0416 569 700, leun achterover en hij maakt je gegarandeerd nóg enthousiaster!