Develab haalt €3000,- op voor Villa Pardoes!

Develab is het voorjaar van 2018 een samenwerking aangegaan met Villa Pardoes omdat zij van mening zijn dat ieder kind, groot of klein, ziek of gezond, een onbezorgde tijd moet kunnen beleven.

Om deze droom uit te laten komen heeft Develab besloten een steentje bij te dragen door middel van een sponsoractie. Develab heeft een aantal kinderen uit de Villa mee op avontuur genomen en voor hen het evenement ‘Model for a day’ georganiseerd. Samen met een professionele fotograaf zijn de kids met hun nieuwe Develab shoes op de foto gezet. Vervolgens zijn de fotomodellen de schoenen gaan testen en hebben zij een blog of vlog gemaakt. Deze zijn gedeeld met alle Develab fans om zo meer publiciteit te genereren voor dit goede doel.

Daarnaast heeft iedere consument in 2018 bij aankoop van een paar Develab schoenen een actiekaart ontvangen met een code. Deze unieke code konden zij checken op de Develab website om kans te maken op een weekendverblijf in vakantiepark Oasis Parcs in Ouddorp. Bij iedere gecheckte code heeft Develab €0,50 cent aan Villa Pardoes gedoneerd. Door middel van een teller op de website hebben alle schoenenfans kunnen volgen hoeveel geld er tot dusver was ingezameld.

Op 10 september 2018 is samen met Pardoes en de kinderen een prachtige cheque uitgereikt aan de stichting. Develab heeft een fantastisch mooi bedrag van €3000,- opgehaald voor Villa Pardoes en het merk is daar ontzettend trots op. ‘Door middel van deze samenwerking hebben wij een bijdrage kunnen leveren en het mogelijk gemaakt voor deze kinderen om de wereld verder te ontdekken en alles even te vergeten. Iedereen van Villa Pardoes werkt keihard om deze droom uit te laten komen en Develab heeft daarbij mogen helpen. Dat is waar we het voor doen!’