Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met E-Commerce te maken heeft en ben je analytisch sterk? Wil je jouw kennis in praktijk brengen bij een Brabants familiebedrijf in Shoefashion en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Start dan als E-commerce specialist bij Klerx Schoenen.

 

Dit ga je doen

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de webshops van onze succesmerken Red-Rag & Develab. Samen met ons marketingteam bepaal jij de online strategie en vertaal je die in concrete punten waarmee onze webbouwer en online marketing-specialisten aan de slag kunnen. Daarbij krijg je zeker te maken met zaken als SEO/SEA, Analytics, e-mailmarketing en conversie-optimalisatie.

Als e-commerce specialist zit je zeker niet op een eilandje. Je werkt nauw samen met Marketing en Inkoop. Samen zorgen jullie dat onze collecties, volgens de branding, zo onweerstaanbaar mogelijk in de online schijnwerpers komen. Je analyseert de nodige data en stroomlijnt de interne bedrijfsprocessen. Communiceren gaat je makkelijk af en je leunt niet achterover: jij bent proactief!

E-commerce specialist bij Klerx Schoenen is een baan die je veel moois brengt. Een functie met veel vrijheid om je eigen ideeën uit te voeren, dus laat je creativiteit lekker los. Als jij onze webshops nóg succesvoller maakt en niet wegloopt voor een mooie uitdaging, is dit dé job waarover je trots kunt vertellen!

Wie zoeken we?

Jou! Tenminste, als je op dit moment nog steeds denkt: deze baan moet de mijne worden.

Wel hebben we een bescheiden wensenlijstje:

 

Wat je van ons kunt verwachten

Tot zover ons verlanglijstje. Natuurlijk staat daar ook wat moois tegenover:

 

Kortom, een unieke kans om bij te dragen aan de Online-groei van enkele mooie Nederlandse schoenenmerken! Ben je enthousiast geworden? Reageer snel en overtuig ons waarom jij de geschikte persoon voor Klerx bent. Dat doe je met je CV, maar vooral met een sollicitatie die zichzelf verkoopt.

Contactgegevens: PJ Klerx en Zn. BV – t.a.v. Nico Klerx, mail naar nico@klerxschoenen.nl