Klerx Schoenen (gevestigd in Waalwijk) is een dynamisch en nuchter familiebedrijf met een jong en gedreven marketingteam. En bekend van de super toffe merken Red-Rag en Develab. De ontwerpen, designs, verkoop, logistiek, marketing en customer service worden allemaal vanuit het hoofdkantoor georganiseerd. De schoenen zelf worden in Italië en Portugal geproduceerd en daar zijn we trots op! Dutch design, made in Europe..

Wij bieden een meeloop/afstudeerstage aan op onze e-commerce en webshop afdeling.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en zelfstandige student die weet wat er speelt binnen de e-commerce wereld. Je barst van de creatieve en commerciële ideeën en weet ons dagelijks te verrassen met een frisse blik op onze organisatie. Tijdens deze meeloop/afstudeerstage op de e-commerce en webshop afdeling zullen diverse werkzaamheden de revue passeren:

– Ondersteuning bij online activiteiten: webshop pagina’s bijhouden, vullen van webshop met informatie en afbeeldingen, meedenken over webshop optimalisatie tools, webshop activiteiten monitoren en resultaten delen met afdeling.

– Offline marketingactiviteiten: ondersteuning bij klantenservice webshop, verwerken van bestellingen, foto’s van collectie maken

– Het uitzetten van nieuwe en creatieve initiatieven om de verkoop van de webshop te stimuleren. Out of the box denken is jouw specialiteit.

Over ons aanbod
Wij bieden je naast een uitdagende stage, een super creatieve werkomgeving in de wereld van shoefashion. Je ontvangt een stagevergoeding. And last but not least, een leuke club collega’s en een gezellige vrijmibo.

Kortom een unieke kans om betrokken te zijn bij Nederlands meest populaire (kinder)schoenenmerken! Dus kruip in de pen om dat trappelende enthousiasme op de mail te zetten en klik op send. Vergeet niet je CV en pasfoto toe te voegen!

Contactgegevens: P.J. Klerx en Zonen t.a.v. Nico Klerx op nico@klerxschoenen.nl.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature uitsluitend per mail.