Klerx schoenen is per direct op zoek naar een creatieve stagiaire! Lijkt het je fantastisch om mee te lopen en betrokken te zijn bij het stoerste schoenenmerk van Nederland, waar je op de marketingafdeling meedenkt en mee ontwikkelt aan alle visuele uitingen? Heb je het liefst een camera in je hand, ben je super enthousiast en iemand die van aanpakken weet? Dan is deze stage geschikt voor jou!

Je bent samen met de marketeers en DTP’er verantwoordelijk voor alle (product)fotografie en creatieve, grafische uitingen voor zowel onze online als offline marketingactiviteiten.

Werkzaamheden:


Onze ideale stagiaire:

Wij bieden je een uitdagende stage bij een inspirerend fashionbedrijf. Je ontvangt een vaste vergoeding per maand en krijgt er een club super toffe collega’s gratis bij! And last but not least en een gezellige vrijmibo! Dus kruip achter je laptop om dat trappelende enthousiasme op de mail te zetten en klik op send. (t.a.v. Michelle Verhoeven  michelle@klerxschoenen.nl)

 

Over Klerx schoenen
Dit dynamische en nuchtere familiebedrijf is een gevestigde naam in de wereld van shoefashion en verder ook bekend van de merken Red-Rag boys & girls, Red-Rag women en Develab. Van concept en design tot productie, verkoop en logistiek: Klerx is actief in de gehele keten.

Interesse? Mail je CV met pasfoto en motivatie naar info@klerxschoenen.nl