Shoe addict én ook nog eens…
* Communicatief & sociaal?
* Een aanpakker & zelfstandig werker?
* Creatief met beeld en tekst?
* Gek op social media?
* HBO geschoold en leergierig?
* Fulltime beschikbaar voor 5/6 maanden?
* En woonachtig in Midden-Brabant?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Klerx Schoenen (gevestigd in Waalwijk) is een dynamisch en nuchter familiebedrijf met een jong en gedreven marketingteam. En bekend van de super toffe merken Red-Rag en Develab. De ontwerpen, designs, verkoop, logistiek, marketing en customer service worden allemaal vanuit het hoofdkantoor georganiseerd. De schoenen zelf worden in Italië en Portugal geproduceerd en daar zijn we trots op! Dutch design, made in Europe..

Wij bieden  een afstudeerstage aan op onze marketing & communicatieafdeling.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en zelfstandige student die weet wat er speelt binnen de modewereld. Je barst van de creatieve en commerciële ideeën en weet ons dagelijks te verrassen met een frisse blik op onze organisatie. Tijdens deze afstudeerstage op de Marketing en Communicatie afdeling zullen diverse werkzaamheden de revue passeren:

– Ondersteuning bij online marketingactiviteiten: social media pagina’s bijhouden, content genereren via diverse kanalen, contact met influencers, nieuwsbrieven maken en onderhouden van de webshops.

– Offline marketingactiviteiten: spraakmakende nieuwe acties bedenken, meehelpen tijdens events en fotoshoots, etc;

– Het uitzetten van nieuwe en creatieve initiatieven om de naamsbekendheid van Red-Rag en Develab te vergroten. Out of the box denken is jouw specialiteit.

Over ons aanbod
Wij bieden je naast een uitdagende stage, een super creatieve werkomgeving in de wereld van shoefashion. Je ontvangt een stagevergoeding. And last but not least, een leuke club collega’s en een gezellige vrijmibo.

Kortom een unieke kans om betrokken te zijn bij Nederlands meest populaire (kinder)schoenenmerken! Dus kruip in de pen om dat trappelende enthousiasme op de mail te zetten en klik op send. Vergeet niet je CV en pasfoto toe te voegen!

Contactgegevens: Nico Klerx – nico@klerxschoenen.nl.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature uitsluitend per mail.